Skip to Main Content »

Deutsch English Nederlands
  • Home
  • Shopping cart0
  • Log In
  • Wholesale
  • Search Site

Products

Info

Follow Us


 

Products >  Cabinets & Shelves >  Way Basics Laguna

Way Basics Laguna

Way Basics Laguna

Een prachtige nieuwe duurzame kast van Way Basics
€99.00
€99.00

De Laguna is één van de veelzijdige kasten van het modulaire duurzame kastensysteem van Way Basics. De kast heeft zes handige opbergvakken waarvan je zelf de grootte van de vakken kunt variëren. De tussenplanken hoeven niet vastgezet te worden waardoor het op ieder moment mogelijk is om de vakken per plank groter of kleiner te maken. En de Laguna biedt nog meer variëteit. Er worden drie planken bijgeleverd die ingezet kunnen worden om de drie vakken aan de achterkant af te sluiten, maar je kunt ze natuurlijk ook aan de voorkant afsluiten. Precies zoals jij dat wilt.

De Laguna is een kast die op meerdere manieren gebruikt kan worden. Gebruik hem als boekenkast voor in de woonkamer, de slaapkamer of de kinderkamer. Heb je iets meer bergruimte nodig, plaats er dan twee naast elkaar. Zeer stabiel en heel stevig als meubel. Way Basics maakt het je verder heel gemakkelijk! Geen schroeven en geen gereedschap. Gewoon strip eraf, plakken en klaar! Binnen 15 minuten is het product opgebouwd. En heel stevig vast en geweldig stabiel. Om te zien hoe stevig de producten zijn en hoe makkelijk in elkaar te zetten, bekijk bijgevoegde videos onderaan deze pagina. De Laguna is verkrijgbaar in wit, zwart, groen en oranje.

De afmetingen van de Laguna zijn 58 cm breed, 31 cm diep en 94 cm hoog met een totaalgewicht van 11 KG.

Over Way Basics

Welkom in de wereld van Way Basics waar we mensen helpen en inspireren die duurzame en gereedschapsvrije meubels waarderen. Wij houden ervan om creatieve oplossingen te bedenken en onze samenleving te beschermen alsof het ons eigen huis is. Dat heeft geleid tot een assortiment dat gifvrij is en waarvoor het kappen van extra bomen niet noodzakelijk is; onze producten zijn volledig gemaakt van gerecycled karton. Hoe stevig en stabiel de producten zijn vraag je je af? Onze producten zijn net zo stabiel en stevig als regulier spaanplaat maar wel 62% lichter. Dat maakt deze producten uniek net als het feit dat je geen gereedschap nodig hebt om de producten in elkaar te zetten; Strip eraf, plakken en klaar! Bijna te mooi om waar te zijn! Laat je overtuigen door de stevigheid en stabiliteit van Way Basics. En door Way Basics te kopen draag je bij aan de goede doelen die Way Basics ondersteunt. Bekijk voor een volledig beeld van onze producten bijgevoegde videos.

Way Basics. Building possibilities!
, ,
Add Your Tags:
Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.